Iets te vieren? Geef een i!award. Succes verzekerd!

award

avicii

I!award is een nieuwe methode voor het vervaardigen van awards voor bijvoorbeeld de muziek- film- en gamesindustrie waar het toekennen van een gouden en platina award hoort bij het bereiken van een vastgesteld aantal sales en tegenwoordig het aantal downloads.

De gebruikte techniek voor het vervaardigen van de i!award (spreek uit: eye award) is afkomstig uit de musea. Wereldwijd worden kunstwerken met het door ons gebruikte procede geconserveerd. Een garantie voor de hoogste kwaliteit en lange levensduur. i!awards blijven schitteren, ook na vele jaren.

various

various2

award

Om te beginnen wordt het benodigde artwork (door ons of u zelf aangeleverd) ontwikkeld als echte foto’s. Dat is echt iets anders dan printen, en dat is duidelijk te zien. Voor de kenners: belichten doen we op een Durst lambda laserbelichter. De belichting vindt plaats met een continuous tone op een resolutie van 400 dpi. Vervolgens wordt het via het traditionele fotochemische proces ontwikkeld en afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Deze kwaliteit blijft ongeëvenaard!

Vervolgens wordt het artwork en eventuele losse elementen, zoals bijvoorbeeld een cd, een penning, en/of  een ander voorwerp verlijmd op de achtergrond, en overgoten met harde glanslagen . Deze "Liquid Gloss" lagen geven de briljante, intense kleuren en diepte aan het geheel. De dikte van de hoogglans lagen zorgen ervoor dat de randen van de award mooi rond aflopen en een naadloze afscherming zijn voor stof en andere invloeden van buitenaf. Het resultaat is een award die het best te vergelijken is met een grote Iphone, stevig, glimmend, duurzaam en mooi. Een hebbeding om te geven en te ontvangen. 

Verder geen verrassingen bij de kassa. Onze kwaliteit is standaard, onze producten zijn inclusief een stevig ophangprofiel waardoor de award niet aan de muur hangt maar lijkt te zweven. Uiteraard is iedere uitvoering naar persoonlijke wensen voor ons een uitdaging waarvan de prijs vooraf in overleg kan worden bepaald.

award

Kan een i!award tegen een stootje?

Een award krijg je niet al te vaak in je leven maar als je er een krijgt wil je natuurlijk wel dat hij een leven lang mee gaat. Wij kennen uw plannen verder niet maar er over heen rijden met uw auto is geen probleem. Even afstoffen en weer ophangen. Er op staan of springen, kan ook, maar graag zonder naaldhakken! De i!award houdt niet van Stanley messen, spijkers en andere puntige voorwerpen. Maar om hem echt stuk te krijgen bent u wel een uurtje bezig. Dat heeft ons echter niet weerhouden om voor elke i!award een mooie verpakking te maken die zorgt voor een veilig transport maar ook chique en discreet presenteert. Verder hebben we een i!award 24 uur in een bak water gelegd. De vraag is, waarom zou je het doen? Maar het levert geen schade op. Fijn om te weten.

award

Contact:Loe Beerens
loe@loebeerens.nl
06 53 818214